Diskusní forum potápěčského klubu AB-Diving
Nejste přihlášen(a)
Např. moja Katka má ráda koprovku :-)
Nezoufej-treba neco prijde))).
Kurva , kdo je to ten dark?, má na svých stránkách moje fotky z posledních Výkleků.
Řekněte o tom fóru někdo Františkovi ať to fr?í.
chtěl jsem přidat jeho fotku a nic, že to řeší nějaký ministrant
sali
sali napsal(a):
Kurva , kdo je to ten dark?, má na svých stránkách moje fotky z posledních Výkleků.
:-D to jsem kurva jaa
, vsak tam mas v zavorce napsany (made by Sali)
sali napsal(a):
Řekněte o tom fóru někdo Františkovi ať to fr?í.
chtěl jsem přidat jeho fotku a nic, že to řeší nějaký ministrant
sali
Zdar, píše to že nemám oprávnění na vkládání fotek od administrátora, jo a odjezd na sobotní akci je v 8,00 od AB fucking.
Super je že to umí pravopis, všechno mám podtrhlé ?erveně.
sali
sali napsal(a):
Zdar, píše to že nemám oprávnění na vkládání fotek od administrátora, jo a odjezd na sobotní akci je v 8,00 od AB fucking.
Super je že to umí pravopis, všechno mám podtrhlé ?erveně.
sali
Opraveno, diky za zpravu ! Vkladat fotky nyni muze kazdy kdo se registruje, takze cekam nejake prasarnicky ![]()
Honza Božek se neumí potápět
Pavlina tu neco psala, ale jelikoz to bylo na pocitaci v ABcku kde zustal prihlaseny muj ucet od minuleho predvadeni stranek, napsala to pode mnou a ja to smaznul. Pavli kdyztak si to sem napis znovu, sorry.
H.
Pro Wencu: tak se nám představ, Ty hrdino:-)
Ahoj Vašku, jsme rádi že jsi se ozval. Zkus to trošku jinak, takhle jsi šlápl na kuří oko.
Dobry den, dovolte, aby jsem se predtavil. Jsem Wenca
Wenca napsal(a):
Honza Božek se neumí potápět
Ja taky ne, to vadí?
Dobrý večer, doufala jsem, že tu najdu čilý hovor těch co znám i těch ostatních, ale asi jak je pátek je ticho. Takže stejně jako Pavlína, čekám na drby, ale i nedrby. Např. co kdy plánujete,... abych se mohla přidat. A navrhuji, když je ta zima, lyžbu na příští pátek (19.2.2010) a aby to nebylo daleko tak Hlinsko, podrobnosti o svahu najdete na http://www.hlinecko.cz/ski/index.phtml. Tak komu je teplo, ať se k mně přidá. Lu