Diskusní forum potápěčského klubu AB-Diving
Nejste přihlášen(a)
Ahojte,
všichni kdo jste zaváhali s výjezdem v neděli na Leštinku, voda užasný 4°C ale čaj s rumem to napravil. Leštinka z části pod ledem, viditelnost 2-5m. Pár okounů a jinak rybí zimní spánek.
No a nazávěr výborný penzionek. Takové telecí řízečky a bramborovým salátkem a domácí tvarohový koláč...mňam skvělý kulinářský zážitek:-)
Tak to zavidim-tedy to jidlo i kdyz ja mel zabijackove speciality a to taky nebylo spatne-ja byl v sobotu na Hermanicich-cele pod ledem a ja po ponoru behem par minut taky-foukal studeny vitr a bylo - 6.Zvlastni jak je suchac tuhy)).Jeste jsem nezazil,ze bych nemohl kvuli ledu rozepnout karabinu.Jinak hezky ponor-trosku zkalene od predchozich potapecu.Ponor dvojce a staege.Viditelnost jsem mel lepsi.Ivan
Ta viditelnost nebyla zas tak zlá, u skanzenu to bylo, jako zázrakem, krásně čistý. Dobrejch deset metrů. U dna místy taktéž. Jinak počasí jsme měli docela jarní, na sluníčku bylo přes poledne velmi příjemně. Kdo nebyl - zaváhal.
Tedy lotříci, jak to, že jsem o tom nevěděla. Ale aspoň jsem si vyhrála neoprenek na "čutoru". Příště dejte vědět dřív. Luc
No nebýt toho vybornýho jídla odpoledne, tak bych tvrení, kdo nebyl zaváhal klidne i otočil. Ale ta vepřová panenka to naštěstí dost vylepšila.
Kdo zaváhal - nebyl? ![]()