Diskusní forum potápěčského klubu AB-Diving
Nejste přihlášen(a)
Ve starší verzi stránek bylo dobrý, když bylo vidět kolik lidí se na tu či onu akci přihlásilo. Mě to rostoucí číslo vždycky říkalo tady to žije, honem se přihlas aby na tebe zbylo místo. Ta osazenost nebyla špatná.
Byla spatna Libore,protoze hodne lidi se hlasilo telefonicky a podle stranek to vypadalo,ze se neucastni temer nikdo.Hodne to zkreslovalo.
mě to teda taky bylo milejší, když tam čísla byly...já bych tam teda dala nejen čísla, ale i jména....a ti co se hlásí telefonicky tak se tam můžou taky "dokliknout"...
Jenze, oni se jaksi ti, co se hlasi telefonicky, nedokliknou, protoze maji kopr . A pak to vypada, ze na akci nejede nikdo, a pritom se tam potom potka 20 lidi ( jako mikulasskej bazen, kde byl slusnej natresk ). Tohle byla pozadovana zmena vlastnosti stranek a ja myslim ze je to OK .
No, já sice nemám moc co do toho kecat, ale docela bych doporučovala ty stránky zase začít používat ať jsou jakékoliv. Jsem přeci jen dál než pár stanic šalinou a kdybych aspoň věděla co se chystá, tak se můžu přidat jako třeba teď v sobotu co byl bazén.
Ahoj Luco tož Tě vítám, zavál k nám čerství vítr ze západu:-)
No, jo, my záprďáci (pardon, západáci) se musíme vetřít fšude. Jaký tedy bude nový klub? Na úvodní stránce je u Akcí dopsáno nové, ale když na to kliknu tak nic. Neříjkejte, že jste nepálili šíšu a že jste u toho mlčeli. Jo, chápu, nebyla jsem tam já, takže hovor možná vázl, ale že by nic? A za chvíli budou čarodejnice. Já už leštím stroj, tak kam mám letět. No a protože už je tepleji a i prahajzlům rozmrznul kompresor, tak budu i mít vzduch, takže na kdy si mám nechat místečko ve svém nabitém programu? Nebo se mám svěřit s našimi zápaďáckými akcičkami? Jenže to zas budu slyšet, že je to moc daleko, co Ivane?? No dobře, nechám popichování abyste mne nezapíchli a počkám jestli se někdo ozve a ne jen Pavluška.
Klidne se sver s akcickami -treba me zlakas- pokud se tam budu moct aspon trochu dustojne zanorit)) a co kecam-pripadne to vezmu na nadech)))
No dobře, tak já jak se něco objeví, tak pošlu pozvánku. A ten nádech, Ivane, beru jako ýzvu a čekám, že to splníš :-).
Hm-ale jen v neoprenu nebo v plavkach-suchac by moc brzdil)))